Allergisäkra äventyr med Adrian

Astma- och Allergiförbundets lokalföreningar i närheten av Luleå bjuds tillsammans med lokalavdelningar inom Friluftsfrämjandet in till en gemensam träff med Friluftsfrämjandets erfarne ledare Adrian Clarke.

Adrian Clarke håller en workshop i friluftsteknik med tips och trix inför friluftsäventyret, bland annat vad du kan tänka på för att elda allergivänligt. Du bjuds på allergivänlig matlagning med provsmakning.

Träffen är en möjlighet att öka den lokala samverkan mellan våra båda organisationer för att kunna dra nytta av varandras olika kunskaper. Du som är aktiv i Astma- och Allergiförbundet kanske vill öka dina kunskaper kring friluftsliv och den positiva effekt vistelse i naturen har för vårt välmående. Medan aktiva i Friluftsfrämjandet kanske vill få värdefulla kunskaper och öka sin förståelse för barn och unga med astma och allergier.

Plats Hertsöträsk friluftsområde, Luleå

Datum och tid fredag, 20 sep 2019, kl 18:00 – 20:30

Anmälan För dig som är föreningsaktiv eller styrelsemedlem i Astma- och Allergiförbundet sker anmälan till Åsa Jonsson, asa.jonsson@astmaoallergiforbundet.se, 073-98 42 948

Representerar du Friluftsfrämjandet anmäler du dig i äventyrshanteraren: http://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/

Sista anmälningsdag 2019-09-18

Vid frågor om träffen kontakta ledare Adrian Clarke,

adrian.clarke@friluftsframjandet.se, 072-570 14 48.

Tänk på att komma parfymfri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s