Pristagarna – Årets Allergiinsats

Ikväll har vi delat ut diplom för Årets Allergiinsats! Vi började med att önska alla välkomna och presenterade föreningen och oss själva. Sen bjöd vi upp alla pristagare och de fick presentera sig. Efter det läste vi upp nomineringen och delade ut diplom och blomma.

Game:In med sitt engagemang att öka tillgängligheten, anstränger sig till det yttersta för att tillgodose önskemål om specialanpassningar så att även personer med astma- och allergi ska kunna delta. ”Allt går att lösa!” är Game:Ins motto!

ICA Supermarket i Gammelstad Trots att de är en liten ICA-affär har de ett förvånansvärt stort sortiment av allergianpassade matvaror. Personalen är alltid trevlig och tillmötesgående. En närbutik när den är som bäst!

Trampoline Center 360

Med fokus på lösningar och att allt är möjligt ökar de tillgängligheten för personer med astma och allergi. Fantastiskt bemötande och engagemang av personal som anstränger sig till det yttersta för att tillgodose specialanpassningar.

Vilda Kidz

Vid behov tvekar de inte att bistå Astma- och Allergiföreningen och dess medlemmar att kunna genomföra- och delta vid allergianpassade aktiviteter.

Elevfiket ”Holken” på Kråkbergsskolan har sedan nyöppnandet januari 2019 arbetat med tillgänglighet för personer med födoämnesallergier och/eller specialkost. De bakar och tillagar mjölkfritt, äggfritt och glutenfritt fikabröd, mackor och baguetter. De erbjuder mjölk- och laktosfria mejeriprodukter i sortimentet. Kunskapen och medvetenheten gör det möjligt att erbjuda fika för alla elever och personal på Kråkbergsskolan. De undviker även produkter som innehåller palmolja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s