Rabarberpaj


Rabarberpaj är en av mina sommarfavoriter! Testa det här receptet:

  • 125 g mjölkfritt margarin 
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker 

Lägg hackad rabarber i botten på pajformen. Strö över lite potatismjöl, strösocker och eventuellt lite kardemumma och förgrädda i 10 min (200 grader). Under tiden smälter du margarinet. Blanda med torrvarorna och klicka ut smuldegen över rabarberna. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter.

Servera med Oatly vaniljsås

Glutenfri paj hittar du här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s