Nu är det snart dags…

 …att anmäla sig till vårt familjeläger i Kåbdalis!

Astma- och Allergiföreningen i Luleå anordnar för fjärde gången det uppskattade familjelägret i Kåbdalis. Vi vänder oss till familjer i föreningen med barn/ungdom som har astma och/eller allergi. Alla deltagare måste vara medlemmar i Luleåföreningen (både vuxna och barn). Då gäller även förbundets försäkring.

När: Torsdag 17 mars – söndag 20 mars 2016

Var: Kåbdalis

Boende: Lägenhet i Kåbdalis stugby – Blåfjell. Stugorna är djur- och rökfria.

Kostnad: 2800 kr/lägenhet för hela vistelsen. Kostnaden blir densamma även om man inte kan stanna hela tiden. Om familjer väljer att dela lägenhet, så delar man på kostnaden.

Vad ingår i priset: Boende i Blåfjellslägenhet, mingelmys på fredagkväll och lunch i kåtan på lördag. Vi försöker dessutom anordna en skidskola – vi återkommer till det.

Anmälan: Maila din anmälan till astmaochallergiforeningen.lulea@gmail.com från och med 22 februari (sista anmälningsdag är 26 februari). Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser. Ange i anmälan om ni kan tänka er att dela boende med en annan familj som har liknande allergier.

I anmälan anger du följande uppgifter: Namn, adress, telefonnummer, e-post och ålder (på både barn och vuxna). För att kunna planera lunch och andra aktiviteter behöver vi även veta vilka allergier/ intoleranser som finns.

Betalning: Ska vara oss tillhanda senast den 1/3. Mer information om detta skickas till deltagarna.

Barnallergifonden kan bevilja bidrag: Man kan söka ett eget bidrag ur Barnallergifonden för barn upp till 18 år. Till ansökan bifogas kopia av läkarintyg och föreningens inbjudan.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor. 

Hoppas att vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s