Nu är det snart dags…

IMG_7472.JPG
…att anmäla sig till vårt familjeläger i Kåbdalis!

Astma- och Allergiföreningen i Luleå anordnar för tredje gången det uppskattade familjelägret i Kåbdalis. Vi vänder oss till familjer i föreningen med barn/ungdom som har astma och/eller allergi. Alla deltagare måste vara medlemmar i Luleåföreningen (både vuxna och barn). Då gäller även förbundets försäkring.

När: Torsdag 26 mars – söndag 29 mars 2015

Var: Kåbdalis

Boende: Lägenhet i Kåbdalis stugby – Blåfjell Stugorna är djur- och rökfria.

Kostnad: 2500 kr/lägenhet för hela vistelsen. Kostnaden blir densamma även om man inte kan stanna hela tiden. Om familjer väljer att dela lägenhet, så delar man på kostnaden.

Vad ingår i priset: Boende i Blåfjellslägenhet, mingelmys på fredagkväll och lunch i kåtan på lördag. Vi försöker dessutom anordna en skidskola men måste få lov att återkomma till det.

Anmälan: Maila din anmälan till astmaochallergiforeningen.lulea@gmail.com fr.o.m. måndag 2 februari. Anmälan är bindande. Det är begränsat antal platser – principen ”först till kvarn” gäller. Ange i anmälan om ni kan tänka er att dela boende med en annan familj som har liknande allergier.

I anmälan anger du följande uppgifter: Namn, adress, telefonnummer, e-post och ålder (på både barn och vuxna). För att kunna planera lunch och andra aktiviteter behöver vi även veta vilka allergier/ intoleranser som finns.

Betalning: Ska vara oss tillhanda senast torsdag 19 februari. Mer information om detta skickas till deltagarna.

Barnallergifonden kan bevilja bidrag: Man kan söka ett eget bidrag ur Barnallergifonden för barn upp till 18 år. Till ansökan bifogas kopia av läkarintyg och föreningens inbjudan.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor.

Hoppas att vi ses!

IMG_4520.GIF

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s