Nytt glutenfritt bröd utan vetestärkelse

IMG_6607.JPG
Sempers Lantgårdsbröd är ett nytt glutenfritt bröd som är bakat utan vetestärkelse. Den innehåller naturligt näringsrika mjöl av durra och nyponskal. Durra kallas också för Sorghum och är en gräsart som räknas som det femte sädesslaget. Det är naturligt glutenfritt och används med fördel i bakning.

En tanke på “Nytt glutenfritt bröd utan vetestärkelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s