Pannacotta för alla

20140422-225903.jpg
Idag bjuder Matro-Sara på sitt pannacottarecept som är lätt att anpassa för allergiker och veganer.

Byt bara ut grädden i receptet mot någon växtbaserad variant till exempel Oatly iMat, Alpro Airy & Creamy, Rice Dream Cuisine

Om man inte tål mango kan man byta ut det mot annan smaksättning av frukt/bär, vanilj, kakao eller liknande.

Många pannacottarecept innehåller gelatin, men här har Sara använt Dansukker gelesocker multi.

Pannacotta för alla! Det gillar vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s