Hallonpaj

20140225-165751.jpg
Hallonpaj ”för alla”:

3 dl glutenfri mix (Lajlas gula)
1 dl strösocker
1 krm salt
1/2 tsk bakpulver
125 g mjölkfritt margarin (Carlshamn)
2-3 dl hallon

Blanda torrvarorna och häll över det smälta margarinet. Tryck ut degen i pajformen. Lägg på hallon. Grädda i 225 grader i 25 minuter.

Servera med Oatlys vaniljsås.

Tips: Fyllningen kan varieras efter önskemål – till exempel äpple och kanel, rabarber, blåbär etc. Blanda lite potatismjöl i ”blöta” bär så håller pajbotten bättre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s