Wienerbrödets dag

20131122-200835.jpg
Wienerbröden på bilden är bakade efter recept från Kakboken utan mjölk och ägg som Karolina Tegelaar skrivit. Vi väntar och väntar på hennes nästkommande bok med recept som även är glutenfria. Oj, vad vi ska baka då!

Till dess får vi nöja oss med enkla wienerbröd gjorda av smördeg (finns även som glutenfri.

För er som tål mjölk och ägg hittar du glutenfria wienerbröd här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s