Okunskap ökar risken

20131116-152549.jpg
Nanne Grönvall har just lagt sommarens 43 spelningar bakom sig. På resande fot en stor del av året blir det förstås en hel del restaurangbesök, något som kan vara besvärligt för en födoämnesallergiker, skriver Allergia.

– Okunskap ökar risken. Det är bristen på kunskap som är det stora problemet, anser Nanne Grönvall. Om inte ens människor som jobbar med mat – krögare och restaurangfolk – känner till skillnaden mellan till exempel mjölkprotein och laktos, ja då är det något som är fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s