Fiskfri midsommarsill

20130620-112719.jpg
Midsommarsill till fiskallergiker – är det möjligt?

Javisst!

Skala och skär en aubergin i sillstora bitar. Koka dem mjuka i väl saltat vatten i ca 10 minuter. Häll av vattnet.

Välj sedan vilken typ av inläggning du vill ha (detta är det svåraste momentet).

Till exempel chili-, curry- eller senapssill. Har du ett eget favoritrecept så byter du helt enkelt ut sill mot aubergine. Dela gärna med dig!

I vissa recept ingår majonäs. Du hittar äggfri majonäs här.

Bilden är lånad från Vintage & Bakverk som har massor av festliga veganrecept som även passar allergiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s