Hur mycket fuskas det med restaurangmaten?

20130225-115200.jpg
Den senaste hästköttsskandalen har satt färdigmaten i fokus. Ändå är förpackad mat under långt större kontroll än den mat som serveras på restaurangerna. Sverige måste kräva av restauranger att de informerar sina gäster om allt maten de serverar innehåller, skriver Ingalill Bjöörn, ordförande Astma- och Allergiförbundet i en debattartikel.

Regeringen och Eskil Erlandsson får inte komma undan ansvaret för det som sker genom spelad förvåning och upprördhet. Möjligheterna att agera politiskt har funnits sedan länge. Som livsmedelspolitiken är utformad idag saknar den all trovärdighet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s